Vælg en side

Nuværende brugere taler positivt om deres oplevelser. Med 4,4, ud af 5 stjerner på trustpilot, kan du trygt overlade dine investeringer til Heap og opnå en fordelagtig pensionsordning der sikrer din fremtid efter arbejdsmarkedet. På http://heap.dk/ kan du læse meget mere om alle de fordele der er ved at lade din pensionsopsparing blive investeret i bæredygtige processer og se pengene vokse til din fordel.

Se hvor meget du kan få i pension

På heap.dk kan du beregne hvor meget du kan få i pension. Se hvor meget du kan få udbetalt som pensionist samtidig med et overblik over din samlede pension. Fordelen ved et seriøst pensionsselskab, får du muligheden for at være med i processen de steder hvor det er allermest vigtigt. Det administrerende arbejde klares for dig. Processen hos heap.dk er kendt som den mest fleksible pension hvor du her selv kan bestemme hvor mange penge du vil investere i din pension og til hvilke projekter. Der er ingen minimumsoverførsler og du kan overføre et ønsket beløb lige så ofte som du vil. Der sidder altid eksperter på sidelinjen der kan være med til at vejlede og rådgive dig i de rette valg når det kommer til pension og investering der også samtidig optimerer din investering løbende, når det giver mening for dig.

En bæredygtig investering er vejen frem

Når du vælger at opspare din pension på Heap.dk sikrer du at dine penge bliver investeret i bæredygtige projekter. Der er ingen investeringer i sort energi, tobak eller våben og det er med garanti! Alle de investeringer du kan finde hos Heap.dk lever op til FNs global Compacts-principper. Her kan du være med til at gøre en forskel for miljøet og din omverden og endda selv være med til at vælge den retning du ønsker at investeringen skal gå i.

Stor fleksibilitet uden at skulle betale for meget

Der er ingen tvivl om at der gerne betales ekstra for en stor eller uendelig fleksibilitet. Det er dog ikke tilfældet hos Heap.dk. Her får du fuld fleksibilitet i din pensionsordning, uden at skulle betale for meget. Til en fordelagtig pris, hjælper vi dig til en fornuftig pensionsopsparing der vil gavne dig i fremtiden. Uden at skulle betale gebyrer for oprettelse, ændring af overførsler, investeringsprofiler eller formål, kan du opnå lige præcis det du ønsker også selvom dine tanker omkring investering skulle ændre sig gennem tiden. Vær med til at sammensætte din helt egen pris ud fra de ønsker du har for din pensionsordning.