Vælg en side

Dette indhold er sponsoreret

Du vil opleve mange juridiske udfordringer, når du er i gang med eller lige har startet dit eget firma. Det tager tid og energi at sætte sig ind i alt fra ansættelsesret til lovgivning om patenter. Lad VQ Advokater tage sig af dine juridiske hovedpiner og spørgsmål. Du får kompetent vejledning, så du kan bruge din tid på det, du er god til. 

VQ advokaterne har erfaringer med iværksættere og kender alle de almindelige problemstillinger, som man kan løbe ind i som iværksætter. Få juridisk vejledning, så du undgår at lave begynderfejl. Det kan være både dyrt og ærgerligt at komme i juridiske problemer. 

I stedet for at spilde din tid og energi på at forsøge at forstå erhvervsjura og skattelovgivning, er det en god idé at bruge juridisk bistand fra eksperter. Hos VQ advokater kan du få svar på alle de spørgsmål, du har om din nystartet virksomhed og den bagvedliggende jura. Det er penge godt givet ud. Det er nemmest at gøre tingene rigtigt til at starte med. 

Hvorfor VQ advokater?

Hver enkelt virksomhed har specifikke udfordringer, så du skal bruge individuel vejledning. Hos VQ advokaterne kan du få hjælp til din virksomheds specifikke juridiske problemstillinger.

I advokatfirmaet VQ arbejder dygtige, engagerede jurister med kompetencer indenfor erhvervsrådgivning, privatrådgivning og ejendomsadministration. VQ advokaterne har kontorer i Hillerød og København, og har stort kendskab til hovedstadsområdet. 

Erfaring med nye virksomheder

VQ advokater har erfaring med nystartede virksomheder. Der er altid spørgsmål og udfordringer, når du starter din første virksomhed. 

VQ advokaterne har kompetencer til at hjælpe med drift og vækst af startup. Deres brede kompetencefelt og lokale forankring i hovedstadsområdet gør, at du altid kan forvente kompetent  og relevant vejledning.

Hvis du er iværksætter, så har VQ advokaterne den viden, der kan få dit projekt ud over rampen og hjælpe med vækst og drift. Der er fokus på kommunikation mellem dig og dit advokatfirma, så du altid kan forstå og kan implementere de konkrete juridiske værktøjer i din hverdag. 

Hvad kan VQ advokater gøre for dig?

VQ advokaterne kan hjælpe med alt indenfor erhvervsret og rådgivning. Det gælder både driften af din virksomhed, hvor du kan få konkret hjælp til eksempelvis ansættelse, markedsføring, patenter og varemærker. De har også advokater, der er eksperter i økonomiske problemstillinger, som kan hjælpe med virksomhedsskat og konkurser.  VQ advokaterne tilbyder også skræddersyet rådgivning til blandt andet persondata og ledelsesstrategi.