Vælg en side

Som I ved, skriver vi, hos StartUp Danmark, om Danmarks iværksættere og ildsjæle, hvorfor denne artikel er selvfølgelig ikke er en undtagelse. Kontorinventar.dk kan være dig behjælpelig, hvad end du står og mangler til dit arbejdskontor.

Forestil dig bedre arbejdsforhold idet du sætter dig til rette ved dit nyindkøbte hæve sænkebord. Forestil dig en orden du kan skabe, med nye opbevaringsmuligheder. Forestil dig hvor behagelig en ny kontorstol kan være. Forestil dig bedre belysning eller nye whiteboards. Ja, mulighederne er mange, og her på siden, vil vi gøre dig klogere herpå. Kontorinventar har et bredt udvalg af hæve sænkeborde, stole, belysning og andet inventar – alt sammen til et bedre miljø på arbejdsmarkedet. 

Et behageligt arbejdsmiljø – også privat

Udover den modstand og de mange udfordringer Coronapandemien har bragt, kan vi også tage nogle positive ting med videre. Blandt andet har vi netop erfaret, at det for mange arbejdspladser ikke er helt udelukket, at de ansatte kan klare sit arbejde hjemmefra – og egentlig klare det mindst lige så godt fra egen private adresse, som det er muligt på arbejdspladsen, grundet mangel på afbrydelser og larm. Derfor har nogle arbejdspladser også arrangeret minimum én hjemmearbejdsdag om ugen for de ansatte. Herfor er det altså også en nødvendighed, at vi får skabt et godt og ordentligt arbejdsmiljø for os selv. Og her mener vi med alt kontorinventar i form af både god belysning, opbevaring af dokumenter, ordentlige kontorstole og ikke mindst et hæve sænkebord, der giver os den rette holdning.

Kun det bedste er godt nok

På Kontorinventar.dk er kun det bedste godt nok. De har blandt andet et bredt udvalg af hæve sænkeborde og justerbare kontorstole, der kan være behjælpelig med at imødekomme mere behagelige arbejdsdage. Noget helt væsentligt er også, at du gør dig nogle overvejelser omkring, hvilke ønsker og behov du har for dit nye arbejdskontor. Med et hæve sænkebord får du et bord, der kan tilpasses i højde, således du nemt og hurtigt kan variere dine arbejdsstillinger. Denne vekslen i arbejdshøjde er godt for kroppen – bedre end én låst arbejdsstilling, som du normalt vil opleve ved et almindeligt arbejdsbord. Med justerbare kontorstole kan du skabe bedre blodcirkulation. Med god belysning undgår du at misse med øjnene, når den sjette arbejdstime sætter ind.

Uanset hvilke ønsker du har til kontorinventar, kan Kontorinventar.dk hjælpe dig. Deres hjemmeside er nem at navigere rundt i – og deres udvalg er det bedste af det bedste. De har som fortalt et bredt udvalg af alt, hvad dit kontor-hjerte begærer.