Vælg en side

Dette er sponsoreret indhold

Går du med en lille spirende drøm i maven om at blive iværksætter? Men har du svært ved at finde ud at, hvordan du skal finansiere din drøm? Og er det svært at tage det første skridt ud over rampen?

At starte op som iværksætter og selvstændig kan være skræmmende og udfordrende. Heldigvis er der ofte langt flere fordele ved projektet. Der er mange ting, du selv kan gøre, for at blive klar til livet som selvstændig. Du kan blandt andet undersøge nettet for forskellige gode tips til freelancejob, som kan være en god og blid start på livet som iværksætter. Derudover kan du søge råd hos andre, der har haft succes med at lægge det forudsigelige 8-16 job på hylden til fordel for et mere ustabilt men mere fleksible og udfordrende job.

Giv kreativiteten frit løb

Du kan ikke blive iværksætter uden at have et kreativt sind. Det er groft stillet op, men hvis du skal slå igennem med et produkt og en virksomhed, så bliver du nødt til at have brainstorme godt over den helt unikke og gode ide. Et godt tip er, at du til at starte med lader fantasien få frit løb. Lad kreativitet folde sig ud og vær ikke bange for at give plads til de helt store og måske lidt skøre ideer. Når du har været igennem denne fase, kan du langsomt begynde at snævre ind til de lidt mere realistiske og budgetvenlige ideer.

Få styr på økonomien

Noget af det første, du bør gøre dig tanker om, inden du siger dit nuværende job op for at søge livet som selvstændig, er din økonomiske situation. Når du springer ud i livet som iværksætter og selvstændig, skal du ikke regne med at få overskud fra din virksomhed med det samme. Det tager lang tid at bygge en virksomhed eller et brand op, og det er derfor vigtigt at have et økonomisk fundament fra begyndelsen. Hvis du ikke selv har økonomien til at starte som iværksætter, kan det være, du kan overbevise en investor om din gode ide og få et opstartsbeløb herigennem.

Branding, branding, branding

Som iværksætter eller selvstændig er det fuldstændig afgørende, om du kan finde ud af at brande dig selv og din virksomhed. Du bliver nødt til at overskride nogle grænser i kampen for at få folk til at kende til dig. Brug familie og netværk til at brede dit navn ud, og gå selv ud og del flyers, visitkort og lignende ud til folk. Branding er nøgleordet for dig, der vil være iværksætter og ønsker at sælge sin gode