Vælg en side

Inden for de seneste år er cannabisolie kommet på alles læber. Flere og flere gør brug af CBD-olie til f.eks. at føle sig mere afslappet og tilpas i hverdagen. Og nu, hvor forskningen i medicinsk cannabis også er begyndt, er det kun et spørgsmål om tid. Vær en af de første på markedet – læs her, hvorfor du skal starte en virksomhed på cannabisolie!

De mest succesfulde forretningsfolk er dem, der har startet trends. Jo før du kommer ind på et nyt, blomstrende marked, jo bedre. Markedet for cannabisolie er for alvor ved at tage fat, efter at det er blevet lovligt at sælge i Danmark.

Er du på jagt efter dit næste forretningskoncept? Så er CBD-olie et lovende sted at starte. Raw Organics, stiftet af Jesper Thomassen, er bare ét eksempel på, hvor godt det kan gå. Læs mere om Raw Organics og Jesper Thomassen her!

Mange typer af produkter, du kan sælge

På bare få år er variationen af CBD-produkter steget drastisk. Det er også først for nyligt blevet lovligt at sælge i Danmark. Derfor er der stadig tid til, at du kan nå at sætte dit præg på det nye marked.

Tidligere var det hovedsageligt cannabisolie, der blev solgt. Det er nemt at indtage, og mange oplever flere forskellige forbedringer i forhold til deres velvære, når de indtager det. Nogle oplever, at de føler sig mere afslappede, mens andre føler, at de reducerer og lindrer helbredsgener, som f.eks. rygsmerter.

Men i dag findes der mere end blot hampeolie. Hos Raw Organics sælger de f.eks. også CBD-kapsler og -cremer. Se Raw Organics cannabisolie produkter her! Så kan du overveje, hvad der passer til din forretningsplan at sælge.

Markedet for CBD-produkter vokser

Der har i mange år været er stort illegalt marked for CBD-produkter. Heldigvis er der kommet større opmærksomhed og fokus på at lukke ulovlige foretagender. Det betyder også, at der er kommet en åbning med plads til lovlige forretninger.

Som helseforretning kan du i dag sælge hampeolie som kosttilskud. Så længe produkterne er godkendt. Og markedet vokser. Særligt nu, hvor vi i Danmark er begyndt at kigge på medicinsk cannabis.

Ved at slå til nu, kan du være en af trendsætterne. På den måde vil du være en etableret forretning og et brand, når flere og flere begynder at efterspørge produkter med CBD.

Et godt sted at starte er på helsemarkedet

Drømmer du om at skabe en forretning på helsemarkedet? Vil du gerne sælge kosttilskud, helseprodukter og lignende? Så er hampeolie et godt produkt at starte med.

Helsemarkedet er allerede enormt. Og der er mange store spillere derude. Derfor er det vigtigt, at du skiller dig ud og tilbyder kunderne noget særligt. For hvis du forsøger dig med samme produktudvalg som de store forretninger, vil du få svært ved at få succes.

Derfor er salg af lovlige cannabisprodukter en oplagt mulighed. Der er nemlig stadig kun få forhandlere af CBD-olie. Ved at slå til nu har du mulighed for at blive en af de førende på markedet. Og senere kan du udvide sortimentet med andre helseprodukter.

Slå til nu, bliv trendsætter, og kom ind på markedet for cannabisolie!