Vælg en side

Har du en mindre eller helt ny virksomhed? Så er det ikke sikkert at du endnu har helt styr på logistikken i din virksomhed. Eller måske har du ikke overskud nok i din virksomhed til at leje kontorer og store lagre? Så er der heldigvis andre gode løsninger for dig. lej opbevaringsrum og brug det præcis som du har lyst til i din virksomhed. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du kan bruge erhvervsopbevaring i din virksomhed.

Brug opbevaringsrummet som lager

Når du lejer et opbevaringsrum hos Pelican Self Storage, så kan du helt selv bestemme hvad du vil bruge dit opbevaringsrum til. Du kan nemlig både leje det privat, men du har faktisk også mulighed for at leje opbevaringsrummet som erhvervsopbevaring. Med et erhvervsopbevaringsrum, kan du nemt lave dit opbevaringsrum om til et lager. Det betyder, at du ikke skal ud og lede efter andre lager lokationer, og at du kan have dine varer i den nærmeste Pelican Self Storage. Det gør også, at du ikke skal ud og køre ret langt, for at komme til dine vare. Måske du sidder og arbejder derhjemme og har dit lager et eksternt sted? Her vil leje af et opbevaringsrum være en genial løsning.

Bestem selv størrelsen på dit opbevaringsrum

Lej et opbevaringsrum og bestem selv hvilken størrelse du ønsker. Der findes nemlig mange forskellige størrelser af opbevaringsrum, og du kan derfor vælge den størrelse, der passer til dit behov. Størrelsen og prisen afhænger af hinanden, og du kan derfor nøjes med kun at betale for den plads, som du rent faktisk skal bruge. Det er specielt en fordel for en nystartet virksomhed eller for en virksomhed, der endnu ikke har et stort overskud på kontoen. Lej opbevaringsrum og spar penge i forhold til, hvis du skal leje store lagerfaciliteter andre steder. Normalt når man lejer et lager, kan man ikke selv bestemme størrelsen, og du kan derfor heller ikke være medbestemmende på prisen. Lej opbevaringsrum og betal derfor kun det, som du rent faktisk behøver og har råd til. Det vil spare dig penge og i sidste ende gøre en stor fordel for dit firma.

Sikker opbevaring hos Pelican Self Storage

Når du lejer et opbevaringsrum, så kan du være helt sikker på, at dine ting er i sikkerhed. Med et opbevaringsrum er du nemlig garanteret sikker opbevaring, og der er meget lille risiko for både ulykker og indbrud. Det er en stor fordel, for man kan ikke komme uden om, at både ulykker og indbrud er dyrt for en virksomhed. Det er nemlig ikke en garanti, at du kan få alle dine varer erstattet godt nok, hvis uheldet skulle være ude. Gå derfor altid efter god og sikker opbevaring af dine ting.