Vælg en side

Dyretelepati kan være rigtig gavnligt for kæledyr og deres ejere. Elsker du at hjælpe dyr og give dem et bedre liv? Så kan det være, at du skal overveje at tage en uddannelse indenfor dyretelepati. Som dyretelepatør lærer du at kommunikere med dyr. Du fungerer altså som den stemme, dyrene ikke selv har. At blive dyretelepatør betyder, at du tror på, at der er mere mellem himmel og jord end man lige kan se, samt at du er klar på at tage på den vildeste spirituelle rejse. Det kræver en stærk tro på en selv.

Sådan fungerer uddannelsen

Uddannelsen indenfor dyretelepati foregår over 7 moduler. Disse moduler indeholder en god blanding af praktiske øvelser og fagligt indhold. Det faglige indhold består for eksempel af forskellige teorier. Der vil også være god mulighed for vidensdeling.

Modulernes indhold varierer selvfølgelig meget. Man vil eksempelvis kunne lære hvordan, at man får kontakt til afdøde dyr. Det er en opgave, man som dyretelepatør ofte vil blive bedt om. Der vil dog også være fokus på levende dyr. Det kan for eksempel være i form af adfærdsproblemer. Når et dyr ikke opfører sig ordentligt, ligger der nemlig ofte noget mere bag. Det kan for eksempel være et traume, som ejeren ikke kender til.

Uddannelsen foregår i Rungsted Havn i et helt utroligt flot miljø. Holdene er små. Faktisk så små at man kun er 10 kursister på hvert hold. Det betyder altså, at der er rigtig god mulighed for at skabe sammenhold og få den allerbedste undervisning. Ingen kursist vil blive overset eller overladt til sig selv.

I bund og grund vil du lære at skabe god kontakt til dyr, men du vil også lære rigtig meget om, hvordan du bedst kommunikerer med sårbare mennesker. Du kan læse meget mere om uddannelsen her.

Derfor er dyretelepati vigtigt

Det er de færreste mennesker, som kan kommunikere med dyr. Det betyder altså, at rigtig mange dyr faktisk ikke har en stemme. De kan ikke sige, når de er glade, eller når der er noget galt. Det er problematisk. Dyretelepati er evnen til at kunne kommunikere non-verbalt med dyr. Noget, som der i den grad er brug for i vores nuværende verden.

Som dyretelepatør vil du altså fungere som et link mellem kæledyr og deres ejere. Mange vælger at kontakte en dyretelepatør, hvis de har problemer med deres dyr, eller hvis de vil i kontakt med et afdødt dyr. Du vil altså møde mennesker i deres mest sårbare stadie. Det er derfor ikke kun vigtigt, at du kan kommunikere med dyr men også mennesker. Dyretelepati giver dig muligheden for at hjælpe både dyr og mennesker.

Hvis du arbejder med dyretelepati, vil du dog også møde glade mennesker og dyr. Flere og flere vælger at kontakte en dyretelepatør selvom, de ikke har problemer med deres dyr. Det kan for eksempel være, at de bare vil vide, hvordan dyret har det.

Mange ejere bruger dyretelepati til at komme tættere på deres dyr. De lærer dem bedre at kende og kan derved passe dem bedre.