Vælg en side

Er det så som så med din arbejdsglæde som iværksætter med 60 timer om ugen , kan du ikke finde energien til at gå på arbejde, og går du egentlig med en drøm om at lave noget helt andet og blive din egen chef måske?  Måske skulle du finde motivationen til at komme ud af det daglige trummerum og lave noget der gør dig glad. Du kan selv skabe forandringerne til at give dig selv mere arbejdsglæde og få en sjovere hverdag. Har du brug for motivation, findes der et utal af foredragsholdere, der er gode til at skabe motivation. En af disse er Torben Wiese, der er valgt til en af  Danmarks mest motiverende foredragsholder. Han har årelang erfaring inden for områder som salg, ledelse, forandringer og samarbejde. Han er desuden forfatter til bøgerne ”Bryd vanen og nå dine mål” samt ”Bøj fisken mens den er frisk”.

På habitmanager.com har du mulighed for at kaste dig ud i en masse forskellige foredrag inden for motivation, vanebrydning og –tænkning, ledelse og meget andet. Du kan nok finde et foredrag eller en workshop, der falder i god jord hos dig og kan give dig motivation til at ændre en ting eller to i dit liv, der gør det sjovere og lettere at leve. Et foredrag af en sådan slags, kan give bonus for dig både i dit arbejdsliv og på privatfronten. Det kræver stort mod at starte egen virksomhed og gå fra at være arbejdstager og lønmodtager til at være selvstændig og måske endda arbejdsgiver med den usikkerhed, det giver ens privatøkonomi.
Her er et uddrag fra et foredrag hvor Torben Wiese snakker motivation, fortiden og fremtiden:

 

Støvsug nettet for informationer

Kom i gang med at søge informationer på nettet om regler og love inden for det område, du har lyst til at starte for dig selv på. Hvad kræver det, skal du have lokaler, er der lovgivning, du skal være opmærksom på? Du skal også finde ud af, om du skal være momsregistreret, hvordan du skal beskattes af din indtjening. Hvem skal lave dine regnskaber og hvordan skal de laves? Kan du selv gøre det eller skal du have en revisor til at hjælpe dig? Og hvis du skal have ansatte, så skal du have styr på overenskomster og udbetaling af løn samt lov om ferie. Når alle disse ting er i orden, er du klar til at starte din egen virksomhed.  Skal du starte i det små og beholde dit almindelige job, indtil din virksomhed, er kommet i gang? Er det overhovedet muligt at gøre begge ting på en gang? Hvad vil du sælge – ydelser, varer eller noget helt tredje? Skal du have en hjemmeside og kan du selv finde ud af at sætte en sådan op, eller skal du have hjælp?

Nå du har fået styr på alle disse praktiske og måske lidt kedelige ting, og din motivation er i top, er det bare at sætte i gang i fuldt gear. Du vil hurtigt opdage, at når du laver det, du allerhelst vil, så vil din arbejdsglæde og energi forandres mærkbart, og du vil føle en glæde hver dag, når du står op for at møde på arbejde – det arbejde du selv har valgt at beskæftige dig med.