Vælg en side

Det bliver mere og mere almindeligt at handle på nettet både for unge og ældre. Når først man har prøvet det nogle gange og opdaget, at ens kontokort ikke efterfølgende bliver lænset for penge, eller at man aldrig modtager varen eller modtager en dårlig vare, så bliver man begejstret for den bekvemme og diskrete måde at handle på.

Det kræver lidt at starte en webshop, men har du lyst og mod på det, så er det en udmærket måde at tjene til dagen og vejen på. Har du råd kan det være en god idé at få hjælp fra et firma, som kender til googlesøgninger, seo-optimering og alle de her ting, der er vigtige for overhovedet nogensinde at komme i googles søgeresultater – og helst i blandt nogle af de første, for der findes ikke ret mange mennesker, der går til side to i en googlesøgning. Gør du?

Find dit produkt

Inden du overhovedet går i gang med webshoppen, er det en god idé at få på plads, hvilket produkt du vil sælge.

Selvfølgelig kan du lave en blandet landhandel med lidt af det hele, men det er svært at komme til at ranke på mange ting, plus at det hurtigt kan komme til at virke kaotisk og useriøst i din webshop, med mindre du har tænkt dig at lave en shop pr. genre.

Ellers er det bedre at nøjes med et enkelt eller to produkter, der er i familie.

Lige nu er det meget in at sælge f.eks.

  • Sexlegetøj og erotiske film
  • Vitaminer og proteinpulver
  • Wellness- og helseprodukter
  • Tøj og sko
  • Køkkenredskaber

Når du har fundet ud af, hvad du vil sælge, skal du finde ud af, hvor du får produkterne fra, og hvordan du får dem ud til kunderne.Få nogle gode aftaler i stand.

Husk guiderne

Nu skal du ud til dine potentielle kunder. Du skal ikke kun fylde din hjemmeside op med beskrivelser og billeder af dine varer. Der skal også være læsestof. Interessant og relevant læsestof.

Og glem ikke guiderne.

  • Trin for trin-guide: Sådan får du den bedste intimbarbering
  • Trin for trin-guide: Sådan øger du din muskelmasse til det dobbelt på kortest tid
  • Guide: Sådan undgår du hedeture i overgangsalderen

Folk elsker guider.

Sørg for der hele tiden sker nye ting på dit site, så både de besøgende og google kan se, at her foregår der noget, det er ikke bare en død hjemmeside.

Når du er kommet godt i gang, så er det arbejde, arbejde, arbejde, men så skulle der også være en chance for at pengene fosser ind i kassen.