Vælg en side

Ejendomsservice er en service, som tilbydes til virksomheder, offentlige institutioner og boligforeninger. Ejendomsservice er en bred kategori, som dækker over en hel masse forskellige tjenester, som er relevante for for eksempel en ejendomsadministrator.

Tjenesterne omfatter blandt andet rengøring, vedligeholdelse, facaderenovering, havearbejde, sikkerhed og meget andet. Det er forskellige services, som tilbydes til dig, der gerne vil spare tid og kræfter i din hverdag.

Bedre ejendomsværdi

Hvis din ejendom får lov til at stå hen uden nogen form for vedligeholdelse, så går det udover ejendommens udseende og dermed også dens værdi.

Renpudsede vinduer, en friskmalet facade og en velplejet have giver et bedre indtryk af ejendommen.

Ejendomsservice kan stå for alt fra rengøring til vedligeholdelse. Når ejendommens struktur og faciliteter holdes i stand, så reducerer det omkostningerne til reparationsarbejde og forlænger ejendommens levetid.

Hvad dækker ejendomsservice over?

Ejendomsservice dækker over rigtig mange ting. Det kan være rengøring, havearbejde, trappevask, sortering af skrald, vinduespudsning og meget andet.

For det meste bruger man ejendomsservice, fordi man har brug for hjælp til at vedligeholde fællesområder som udendørsarealer, trapper, kælderrum og parkeringspladser.

Du sparer dig selv for en masse besvær ved at alliere dig med et firma, som kan varetage vedligeholdelses- og rengøringsopgaverne for dig. Det er nemlig en stor mundfuld at skulle stå med det selv.

Service og tjenester samlet et sted

Alle boligforeninger og større ejendomme har brug for servicering fra tid til anden. I stedet for at ringe til en havemand fra ét selskab og en vinduespudser et andet, så kan du spare dig selv både penge, tid og besvær ved at bestille alle tjenester fra et og samme firma og få en billig ejendomsservice.

Når du vælger ejendomsservice så starter du et samarbejde med ét firma, som består af en masse dygtige fagfolk, der kan påtage sig alle de nødvendige opgaver.