Vælg en side

At male er ofte en dyr fornøjelse. Uanset om du skal have malet nye vægge i køkkenet eller mangler facademaling til husmuren, så kommer du ikke udenom at smide en del penge efter malerbøtterne.

Men er den dyre maling bedre end den billige? Kan jeg få samme gode resultater med billig maling? Vi har svarene til dig her.

God maling kan betale sig

Malerprojekter er en omfattende aktivitet, som kræver både tid og penge. Der ligger også et stort arbejde i at rykke møblerne ud af huset, lægge plastik på gulvene og finde malergrejet frem. Derfor gør du klogt i at vælge en god maling til projektet En god maling er en investering som gør, at du ikke årligt skal trække i malertøjet for at give væggen en ny omgang, fordi malingen ikke holder i farven.

Men er den gode maling altid den dyre? Nej, ikke nødvendigvis. Billig maling betyder ikke dårlig kvalitet. Du kan sagtens shoppe fantastiske gode spande med billig maling, som ikke tipper budgettet.

Hvor meget skal jeg betale?

God maling er ikke nødvendigvis den dyreste. Maling svinger rigtig meget i prisen. Selvom du kan finde en super god og billig maling til lidt over 100 kroner, så kan du sagtens komme op og betale 5-6 gange mere, hvis du vil have professionel maling.

Mange vælger at gå den billige vej, da det hørte kan løbe op og blive dyrt, hvis man har brug for mange spande af professionel maling.

Billig maling varierer rigtig meget i prisen. Hvis du bare mangler at give væggen i kælderen en frisk gang maling, så kan du sagtens slippe afsted med en god spand til 150 kroner. Hvis der er ekstra maling til overs efter projektet, så kan du med fordel give væggen en ekstra omgang for en bedre dækning.