Vælg en side

Vi lever i en tid som bliver mere og mere digital. Vi kan klarer alt igennem vores smartphones, tablets og bærbare. Dette betyder også, at langt de fleste af os, får flere og flere af disse digitale apparater. Det kan dog være smart, at tjekke op på hvilke apparater man bruger, og om disse har den samme oplader. Ellers kan man komme til at skulle huske tre forskellige ledninger og ladestationer. Du kan derfor her høre mere om et USB-S kabel.

En fælles kabeltype

Der findes i dag et hav af forskellige mærker, når det kommer til smartphones, tablets og bærbare. Langt de fleste af disse produkter har forskellige oplade kabler, hvilket betyder, at man altid skal have flere forskellige kabeltyper med.

Der er dog i dag kommet det der hedder USB-C. En USB-C kabeltype er skabt, for at få en standard kabeltype der kan passe til mange forskellige produkter og flere forskellige opgaver. Med et USB-C kabel kan man oplade, overføre data og kommunikation mellem nyere bærbare enheder eller til eksterne enheder på en computer eller tablet.

Nyt og smart

Vi lever i en tid hvor tingene helst skal gå stærkt og fungere, derfor er et USB-C kabel super smart, da det netop er beregnet til hurtig opladning, og hurtig dataoverførsel. Både når det kommer til vores liv derhjemme, og vores liv på farten, er det enormt dejligt at vi kan oplade hurtigt, og ikke skal sætte store rum tid af til dette.

Yderligere er USB-C kablet smart, fordi langt de fleste mærker og producenter i dag, er enige i, at der skal være en fælles oplader og et fælles stik. Du kan derfor sagtens købe flere produkter, som vil have denne nye kabeltype. Du kan dermed dele stik med dem du bor med, eller måske venner og veninder. Læs meget mere om det smarte kabel via stikket ovenfor.