Vælg en side

Powerbanken.dk er en webshop, der forhandler alt hvad hjertet begærer indenfor powerbanks, kabler, webkameraer, høretelefoner, mobilcovers, etc. Det er her, du finder alt, hvad du har brug for til dit hjemmekontor. De forhandler kendte mærker såsom Anker, RAVPower, GP Batteries og GreyLime samt iDeal of Sweden, GP BatteriesRAVPowerSatechi, og Zikko. De har ca. 300 varenumre og 20 kategorier.

Hvem er Powerbanken.dk?

Powerbanken.dk er en del af koncernen BORN Group ApS, der ejes af Mads, Jacob og Allan. Virksomheden er beliggende i Odense og herfra varetages alle kundehenvendelser samt ordrehåndteringer. Det er også her du finder deres showroom og du er altid velkommen til at kigge forbi, hvis du vil se produkterne før du køber dem eller har brug for en snak. De byder også gerne på en kop kaffe.

Hvem er BORN Nordic ApS?

BORN Nordic ApS hører også under koncernen BORN Group ApS og er en distributionsvirksomhed, der bl. a leverer varer til Magasin, Eventyrsport, Wupti, Coolshop samt en del mindre butikker og webshops.

Historie

Det hele startede tilbage i 2013, hvor Mads, Jacob og Allan jævnligt oplevede at løbe tør for strøm på deres telefoner og tablets. Oftest var det på højst ubelejlige tidspunkter og dybt frustrerende, så det satte de sig for at gøre noget ved og i dag er de godt på vej til at indfri deres målsætning om at blive den førende webshop i Norden indenfor salg af powerbanks og kabler.

Går du selv med en lille drøm i maven om at blive forhandler af BORN Group ApS produkter, så er du altid velkommen til at kontakte dem på [email protected].

God kundeservice og rater højt på Trust Pilot

Ud af 982 anmeldelser har powerbanks.dk en samlet score på 4,7, hvilket må siges at være ret flot. De er kendt for at have lækre produkter af høj kvalitet og for hurtig levering af varerne. Powerbank.dk er meget service minded og deres kundeservice er fantastiske. De er lette at komme i kontakt med og er tilgængelig via livechat det meste af dagen og de svarer hurtigt på mails fra kunderne.

Kontakt powerbank.dk

Du er altid velkommen til at kontakte powerbank.dk på telefon 44223006 (hverdage mellem 9 og 15), eller på deres livechat, hvor du også kan lægge en besked til dem. Du kan også sende en e-mail til dem på [email protected].