Vælg en side

Vores verden er fyldt op med forkortelser og det kan derfor være rigtig svært at finde hoved og hale på, hvad de forskellige forkortelser egentlig står for. Nogle gange har vi bare fået forkortelser nok og vi kan være tilbøjelige til at tænke at det er mere omfattende, end hvad egentlig er sandt. 

En platform til e-learning 

Det er faktisk ikke så omfattende, men nærmere meget simpelt. Med LMS skal det forstås, at du har et system, der styrer diverse læringssystemer for dig som virksomhedsejer. Du kan også sidde på den anden side som ansat i en virksomhed, hvor du støder på ordet LMS, og det er stadig det samme. Oftest vil vi kalde det for en platform, der står for virksomhedens learning, eller også kaldet e-learning 

Et dansk system der er let at tilgå 

Elearning betyder, at der læres gennem et elektronisk system. Du kan faktisk bruge både tablets, pc og endda også din smartphone. Det er ganske smart, at du kan tilgå Activate LMS fra så mange forskellige enheder, for ofte sidder vi slet ikke ved Pc’en når vi skal bruge systemet. Activate LMS er et dansk system, som du bør kende til. 

Med Activate LMS har du et system ved hånden, der kan hjælpe dig som virksomhedsejer med at blive aflastet fra diverse opgaver, som kan virke både meget tidskrævende og i den anden ende også vil koste din virksomhed økonomisk stort.  

Gør det let for din virksomhed 

Systemet er som skrevet en aflastning for virksomheden. Det kan selv ajourføre og også sende påmindelser til ansatte, hvis de mangler at tjekke noget. Det er ikke alle der skal have besked om når der kommer nyt læringsmateriale tilgængeligt, så derfor er det også her en mulighed at man kan sende remindere ud til specifikke grupper af ansatte osv.  

Faktisk skal der ikke gøres så meget fra virksomhedens side, når først systemet er etableret og tilpasset virksomhedens behov. 

Tilpasset din virksomhed 

Activate LMS er et system, hvor du vil kunne ajourføre dine ansattes kurser eller andet læringsmæssigt arbejde. Du kan vælge selv at opsætte din platform med det der er nødvendigt for netop din virksomhed.  

Mange managementsystemer er spækket med forskellige muligheder, og oftest også med overflødige funktioner, som din virksomhed aldrig får brug for. Med Activate LMS får du en billigere platform, fordi det ganske enkelt ikke er nødvendigt for nogen virksomheder med alle funktioner og de bliver på den måde sparet væk, når der tilpasses den enkelte virksomhed. 

Gør det selv eller få en specialist 

Du kan selv vælge at tilpasse dit system en gang for alle, men der er også mulighed for at du kan få specialister indenfor området til at gøre arbejdet for dig. For nogle vil det være en stor besparelse for deres virksomhed at vælge selv at gøre det, mens at det for andre kun vil koste dem mere ikke at få en specialist indover. En specialist behøver ikke at bruge den samme tid på at tilpasse systemerne som en ansat, og det kan derfor i nogle tilfælde være det mest gavnlige for dig at vælge en specialist som alternativ.