Vælg en side

Hvis du er ny indenfor digital valuta, så er der to ting du bør vide for at beskytte dine penge.

Kryptovaluta, eller digital valuta som det også kaldes, kommer i mange variationer, kan være en super god måde at få have en passiv indkomst. Men du skal være lidt forsigtig, når det kommer til måden du bruger pengene på.

2 ting som du skal vide, før du begynder at handle med kryptovaluta:

1. Blockchain tillader dig at komme udenom bankerne

Kryptovaluta er en valuta, som fungerer digitalt og uafhængigt af en bank. Dette gør den ved at opbevare dataet i en blockchain, som ikke har en tilknytning til nogen specifik bank.

En blockchain er en sikker måde at opbevare og overføre data på – inklusiv digital valuta. Blockchain er helt klart en opbevaringsmetode som du bør sætte dig ordentlig ind i, hvis du ønsker at holde styr på dine penge.

2. Investering i kryptovaluta kan være risikabelt

Udover Blockchain, så bør du også vide mere om, hvordan du kan benytte din valuta. Mange ønsker at holde på deres kryptovaluta – måske pga. håbet om, at det stiger yderligere i værdi.

Du skal dog være forsigtig, da du nemt kan miste din opsparing, hvis du holder pengene for længe. Denne form for valuta har nemlig ikke en fastsat værdi.

Du skal altså være smart og lave din research, når du investerer i kryptovaluta.

Systemet er stadig nyt, så du skal tænke dig om, før du køber

Kryptovaluta er fremtidens penge, men det betyder også, at der stadig sker mange udviklinger og ændringer indenfor handlen med denne form for valuta. Gør dig selv den tjeneste at holde øje med disse udviklinger, så du ikke mister din investering.