Vælg en side

Som nystartet virksomhed lyder hjælp til rengøringen som en unødvendig luksus i dit i forvejen knappe budget. Men faktisk kan netop rengøring ende med at spænde ben for, at dit firma får luft under vingerne. Læs med her, og find ud af, hvorfor du skal outsource rengøring i Ishøj – og resten af landet – i dit startup-virksomhed.

Som nystartet virksomhed er dit fokus nok primært på at få vundet nogle kunder, så du kan få gang i din forretning. Derfor har du næppe spildt særlig mange tanker på rengøring. Det er en unødig udgift i dit startup-budget, som du sagtens selv kan klare, når der lige er tid til det.

Spørgsmålet er bare: Er der nogensinde tid til det? Og er der tid tit nok til, at der altid ser skinnende rent og pænt ud overalt – også på jeres vinduer?

Derfor er rengøring vigtig for startups

Nej, det kan være svært at finde tid til – og at få prioriteret det højt nok, når du allerede har 27 andre kasketter i din lille butik, du også skal have tid til at have på. Som marketingansvarlig, salgschef og kundeservicemedarbejder.

Men har du kunder og samarbejdspartnere, der kommer på besøg i dit nye firma, er det farligt at spare på rengøringen. For det er tit den slags små detaljer, som besøgende bider mærke i. Og folk er hurtige til at blive fordomsfulde og vælge jer fra på grund af lidt skidt i krogene.

For når du kan tillade den slags i dit nystartede firma, hvordan er din tilgang så til de ting, som dit firma leverer? Er der også slacket på kvaliteten af dine produkter og ydelser?

Ja, det lyder måske som småting. Men hånden på hjertet: Ville du selv handle et sted, der ser snusket, lurvet og beskidt ud?

Husk også vinduerne

Derfor bør du heller ikke glemme vinduespudsningen. For firmaets vinduer er oftest det første folk ser, når de kommer på besøg.

Derfor nytter det ikke, at vinduerne er beskidte og fedtede, eller at der ligger støv i vindueskarmene, eller hænger spindelvæv i hjørnerne.

For ser vinduerne beskidte ud, hvordan ser der så ikke ud inden for?

Rengøring i Ishøj til startups

City2Clean er et rengøringsfirma, der tilbyder rengøring og vinduespolering i Ishøj til startups til fornuftige priser. For selv om det er mange år siden, vi er startet op, kan vi stadig huske, hvor hektisk og travl den første tid altid er i et firma.

Havde vi ikke selv været et rengøringsfirma, var det en af de ting, vi ville have købt hjælp til fra starten. Så kunne vi have fokuseret endnu mere på at få gang i firmaet. Og haft en ting mindre på to-do-listen.

Måske fordi vi ved, at rengøringen kun er noget, du – og alle andre – tænker på, hvis det er tydeligt, at den ikke er gjort.

Så uanset om du har brug for vinduespudsning eller rengøring i Ishøj, er vi nogen af de første lokale samarbejdspartnere, I skal have fat i. Og vi kommer også gerne og gør rent hos dig, selv om din startup-virksomhed ligger i en af nabobyerne på Vestegnen.

Kontakt os i dag! Så er du sikker på, at det ikke bliver rengøringen, der spænder ben for dit nye firmas vækst.