Vælg en side

Smartphones, computere og andre elektroniske gadgets har for alvor gjort deres indtog på kontorer verden over, men der er stadig ikke-elektroniske værktøjer, der virker ganske fortrinligt i kontormiljøet. Whiteboards! Du har givetvis allerede indrettet kontoret med smarte møbler, trendy malerier og alverdens elektronisk udstyr, men noget så simpelt som et whiteboard på en af vægfladerne kan virke fordrende for såvel din egen som medarbejdernes kreativitet. Dit whiteboard kan købes her og har forskellige anvendelsesområder.

Whiteboard til planlægning og koordinering

Dit whiteboard kan få en helt praktisk funktion i mødesituationer og lignende. Saml dine medarbejdere, og lad dem være med til at skrive punkter ned på tavlen, der skal diskuteres på mødet – det skaber engagement og overblik. I kan også bruge whiteboardet som en visuel kalender eller som en to do-liste med ting, der skal klares/arrangeres i de næste dage. Sæt gerne et flueben ud for de forskellige punkter, når de er på plads, så I alle kan se, at der er tale om en dynamisk proces.

Sæt gang i jeres brainstorming 

”If there’s a book that you want to read, but it hasn’t been written yet, then you must write it”. Brug dit whiteboard til inspirerende citater, der indbyder medarbejderne til at brainstorme og skabe nye visioner for virksomheden. Lad dem omsætte deres spirende tanker til fantastiske idéer – og få dem visualiseret på whiteboardet, da én idé nemt kan forgrene sig. Skidt med, at der sikkert kommer 9 dårlige, hvis blot der kommer den ene gyldne tanke, der ender med at revolutionere jeres virksomhed. Og tænk, at det hele måske begynder med et whiteboard og et par tuscher.

Whiteboard – det perfekte moodboard

Driver du en kreativ virksomhed, kan du bruge dit whiteboard som et såkaldt moodboard. Det kan tænkes, at I skal lave et photo shoot, hvor I har brug for at sætte en bestemt stemning. Skriv jeres nøgleord op på tavlen sammen med idéer til materialer og stemningsbilleder, så I sammen finder den røde tråd blandt de mange inspirationskilder. Slet idéer og fjern billeder, i takt med at I når tættere på jeres endelige mål.

Whiteboards fås i mange forskelligartede designs, så vælg den type, der passer ideelt til jeres behov. Måske har I brug for det klassiske look med firkantede hjørner, et dobbeltsidet whiteboard eller eventuelt et vendbart whiteboard, der fungerer både lydabsorberende eller som en afskærmning takket være den lyddæmpende filt.