Vælg en side

Når du står over for at købe ny computer, står du også over for valget, om du skal købe PC eller Mac. Det kan være svært at afgøre, om du skal holde dig til det velkendte, eller om du skal skifte side. Ikke desto mindre findes der gode computere på begge sider. 

Skal du skifte side?

Hvad enten du har haft en PC eller en Mac, kan det være et stort spring lige pludselig at konvertere til den anden side. Derfor bør du også spørge dig selv, om du er klar til at foretage dette skift. Befinder du dig for eksempel midt i en eksamensperiode eller en anden presset periode, er det ikke sikkert, at det er lige nu, du skal skifte.

Det tager nemlig noget tid at vænne sig til et nyt styresystem. Det er helt klart muligt, men før du har vænnet dig til de nye genveje , vil der sandsynligvis gå nogle måneder. Vil du gerne have, at du har mulighed for at yde en performance af højeste kvalitet, kan det være, at du skal vente med at skifte. Her er en laptop guide, som forhåbentlig kan gøre dig klogere.

Det handler om personlig præference

Skal du have en computer, som du bliver glad for, handler det i bund og grund om personlige præference. Langt de fleste programmer fungerer nemlig både på Mac og PC. Det kan ligeledes være en god idé at holde øje med, hvilken computer folk omkring dig har. Hvis du er studerende, kan det nemlig være lettere at få hjælp, hvis du har den samme type computer som alle andre.

Dog er det vigtigt at holde fast i, at det er dig, der skal bruge computeren, og det derfor er dig, der skal være vild med den. Er du i tvivl om, lige præcis hvilken computer du skal have, er det en god idé at spørge en ekspert til råds.