Vælg en side

Når du skal stifte dit eget selskab, er der nogle gode råd du kan følge, for at processen går så flydende og smertefrit som overhovedet muligt. Her kan du få 3 råd til selskabsstiftelse, så du kan komme godt på vej, når du skal stifte dit eget selskab. 

Allier dig med en god selskabsadvokat

Råd nr 1, er også helt klart det vigtigste råd. Det er nemlig at alliere sig med en god selskabsadvokat. NEMSELSKAB er et godt bud på dygtige selskabsadvokater, der strækker sig langt for at hjælpe dig med din virksomhed. På den måde, sikrer du dig at undgå de mange juridiske faldgruber, der kan være involveret, når man skal stifte et selskab.

Få skræddersyet dine dokumenter

Når du skal starte din egen virksomhed, kan rådgivning fra en god selskabsadvokat hjælpe dig med at få skræddersyet dokumenter, så de er tilpasset din virksomhed. Det der tit sker, når man skal gøre det hele selv, er at man downloader juridiske skabeloner online, og tænker at det er det samme. Det er det ikke. Der er nemlig mange punkter og vigtige faktorer, der burde skræddersyes,

Få styr på vedtægterne

Hvis du skal oprette et ApS, er det meget vigtigt at I får styr på vedtægterne i virksomheden. Dette kan du heldigvis bruge din selskabsadvokat til. Det er altid en god ide at sikre sig, at de dokumenter man får tegnet op i forbindelse med virksomheden, er juridisk bindende og sikre, så man ikke ender i potentielle konflikter i fremtiden. Når man har det juridiske i orden, er det meget nemmere at undgå konflikter for alle involverede. Det er vigtigt at vedtægter er juridisk bindende og tegnet op på en måde, er ikke er til fortolkning. Derfor er det en god ide at alliere sig med en god selskabsadvokat, der kan hjælpe med dette.