Vælg en side

Hvis du er i gang med at starte en ny virksomhed, har du sikkert brug for kapital i en eller anden form. Der skal bruges penge til at udvikle og skabe produkter, og der er derfor store udgifter forbundet med at starte en virksomhed.

De mange udgifter regner du selvfølgelig med at hente ind igen den dag, din virksomhed begynder at tjene penge, men indtil da kan det virke som en uoverkommelig opgave at finde de nødvendige penge til at komme i gang.

Hvis du mangler penge til hurtigt at komme i gang med din startup-virksomhed, kan du låne penge  på Moneybanker.dk, hvor du kan finde forskellige lån og dermed vælge det, der passer til lige netop dine behov.

Lån er ikke en nem løsning på dine problemer

Selvom et lån kan hjælpe din startup-virksomhed med at få luft under vingerne, så skal du altid have en plan B i tilfælde af, at du ikke formår at tjene penge med din virksomhed lige med det samme. Når du har lånt penge, skal de som bekendt betales tilbage igen, og hvis du ikke har mulighed for at betale, er du godt på vej til at lande dig selv i svære økonomiske vanskeligheder.

Derfor skal du aldrig låne penge, som du ikke er sikker på, at du har mulighed for at betale tilbage senere. Du skal med andre ord finde ud af, om din indkomst kan dække lånets månedlige afdrag, når alle dine andre udgifter er trukket fra.

Du bør også altid have styr på lånets årlige omkostninger i procent – ÅOP – som giver dig en chance for at se lånets samlede udgifter på årsbasis som en procentdel af lånebeløbet.

Det er også en god idé at overveje, om et lån overhovedet er nødvendigt, og om du eventuelt selv kan spare pengene samme gennem eksempelvis arbejde.