Vælg en side

Det er skønt at se, hvordan der hele tiden kommer flere og flere iværksættere til her i Danmark, for det gør virkelig en stor forskel for vores samfund, at vi har en masse dygtige ildsjæle, der er klar til at kæmpe for deres drømme og skabe en masse vækst samt arbejdspladser her i vores samfund.

Det er noget af det, der gør en stor forskel for vores land, og derfor er det også vigtigt, at du sørger for at være påpasselig, når du starter din virksomhed, for det er meget, meget vigtigt, at du tager din online sikkerhed alvorligt.

Det er altid vigtigt at beskytte de følsomme informationer i din virksomhed

De færreste af os tænker ret meget på IT-sikkerhed, før vi er ude for et angreb, der kan have meget alvorlige konsekvenser, men for virksomheder er det især vigtigt, at vi tager denne trussel seriøst. Det gælder både sikkerheden i vores mobiltelefoner og i IT’en i virksomheden generelt. Om dette emne udtaler eksperten fra Mobilsiden.dk til os:

“Dit valg af mobiltelefon er en privatsag, men så alligevel ikke. Mobilen er efterhånden blevet dit mest sociale organ og uden mobiltelefonen lige for hånden føler vi os ofte socialt amputeret. På Mobilsiden.dk; tester og anmelder vi nye mobiltelefoner, men vi er ikke blinde for de blinde vinkler. Gode telefoner beriger os gevaldigt, men de truer samtidig vores retssikkerhed, persondata og anonymitet”, Daniel Søgaard Hald, Mobilsiden.dk.

Der er i løbet af de seneste år kommet en masse regler om persondatasikkerhed, og de er selvfølgelig vigtige at følge. Men det er ikke kun på hjemmesiden, der kan ligge private informationer, det kan der i høj grad også på din mobiltelefon eller på din computer, som du bruger til arbejdet.

Det er meget almindeligt, at de fleste af os vælger en simpel kode til vores forskellige profiler rundt omkring, men det er bare tikkende bomber for et online angreb, der kan være med til at udstille personfølsomme informationer og andet, der skal holdes fortroligt i virksomheden, hvilket kan have store konsekvenser for jer alle sammen.

Sørg for at have den rette infrastruktur på plads fra starten af

Der er ikke nogen tvivl om, at det er vigtigt at få styr på jeres it-infrastruktur så hurtigt som muligt, når I bliver opmærksomme på disse problemer. Det er noget af det, der kan spare jer for en masse hovedpiner i fremtiden, da I simpelthen ikke skal håndtere angreb på jeres følsomme informationer.

Der findes virksomheder, der kan hjælpe jer med at sætte denne struktur op, så I kan have ro i maven over, at der er styr på jeres IT-sikkerhed. Det kan være rart at vide – særligt hvis I ikke selv har så meget styr på netop denne del af virksomheden. Her er det vigtigt at have professionelles hjælo, så I kan blive ved med at fokusere på de områder, I er dygtige til at løse, mens I samtidig kan være lettede over at vide, at der er styr på resten.