Vælg en side

At skabe en start up, er på samme tid også en proces, hvorpå man finder ud af, hvor meget man rent faktisk ikke ved. Processen er hård, og man kommer oftest til at lave fodfejl. Derfor er det vigtigt at søge den hjælp man har behov for, for netop hele tiden at udvide sin viden, og blive dygtigere i processen. Det er derfor godt, at du er havnet her, så du kan lære om vigtigheden i at bruge en advokat til din startup.

Det kan være en dyr affære ikke at bruge en advokat

Advokater kan være dyre i drift, men ikke nær så dyre som resultatet af ikke at bruge en advokat. Det kan komme til at koste dyrt for en start up, hvis man forventer at kunne klare alle ting selv. Det er selvfølgelig en god ting at have et mindset, der stræber efter at lære så meget som muligt. Men det er svært at mestre de kompetencer som en advokat besidder. Der arbejdes meget i advokatbranchen på at hjælpe start up virksomheder for at øge deres chance for succes. Hvis ens koncept kræver en masse advokatarbejde på både kort og lang sigt, kan det også være en fordel at få en advokat fastansat i virksomheden. Hvis ikke kapitalen rækker, er det altid muligt til at tilbyde ejerandele i bytte for det gode arbejde, og dermed giver advokaten mulighed for at få aktier i virksomheden.

Læs også: 3 juridiske udfordringer iværksættere kan støde på

Dette kan en advokat hjælpe med i en start up

Har du for eksempel en start up, som beskæftiger sig med fødevarer, er det en række juridiske ting som din startup skal igennem, før du kan få tilladelse til at drive din virksomhed med fødevarer. Der er ofte brug for en måltidskasse rundt omkring i landet, så hvis din startup skal til at lave måltidskasser, skal den opfylde en række juridiske krav. Disse krav kan kun en advokat svare på, da kravene altid udvides eller ændres, og er derfor ikke troværdige og juridisk gældende, hvis du læser det i en artikel som denne og ikke går til en advokat. Det anbefales derfor at fortsætte din søgning hos en advokat.