Vælg en side

Uanset om du er privat person eller du er virksomhed og har brug for den ene eller den anden form for materieludlejning på Sjælland, så er det bestemt noget som Kvik Service med glæde vælger at hjælpe dig med. Her kan du være helt sikker på konkurrencedygtige priser, fleksibilitet og en høj service, altså alt hvad du behøver for at kunne klare dig for en stund, med materiel til renovering, bygge eller anlægsbranchen.

Har du brug for en leverandør til materiel?

Står du og skal i gang med et projekt hvor der er brug for lidt ekstra materiel for en stund, så er det Kvik Service du skal kontakte. Her er der i hvert tilfælde mulighed for at leje lige det du skal bruge på hele Sjælland, hvad en du søger faciliteter som virksomhed eller som privat person. Med de rette produkter, den nødvendige materiel eller maskiner, kan du sikre dig at det er muligt at overholde dine deadline for kunderne eller for dig selv. Du bestemmer der udover helt selv, om du vil spare lidt penge ved at afhente det lejede materiel selv, eller om det skal leveres til lige præcis den adresse hvor der måtte være brug for det.

Lej materiel i dage, uger eller måneder

Det er muligt at leje materiel med stor fleksibilitet, så du ikke kommer til at mangle på nogle områder. Du vælger selv hvor lang tid du har lyst eller brug for at leje materiel, om der kun er tale om en enkelt dag, uger eller måneder? Der er stor forskel på om du har brug for det rette materiel til et enkeltdagsarrangement, renovering eller et byggeprojekt der jo som bekendt tager lidt længere tid end blot et øjeblik inden det er helt færdigt. Med den store fleksibilitet giver det dig større muligheder for dig og dit arbejde, uanset hvad det er du har brug for at leje.

Har du brug for ekstra plads?

Har du bestemt dig for at skulle renovere det private hjem? Så er det måske ikke helt til at skulle skabe den nødvendige plads indendørs som der er behov for. Er der tale om et længere renoveringsprojekt kan du være helt sikker på støv og byggerod og skulle det overhovedet være muligt at finde plads til en seng på renoveringspladsen, så kan det give så meget mere mening at leje ekstra sengepladser i en ekstern vogn som du kan have stående lige indtil du er færdig og kan flytte “hjem” igen.

Mangler der ekstra toiletter?

Et arrangement eller en stor familiefest hvor der er ikke er et ønske om at der bliver skabt uendeligt lange køer til toilettet? Udlejning af bad og toiletvogne er muligt hos Kvik Service. Her vælge du selv udformningen og størrelsen og den tid du har brug for lidt ekstra tønder. Det hele bliver stillet op for dig på den ønskede adresse, så du skal stor set ikke røre en finger, andet end at nyde det arrangement du har stablet på benene.