Vælg en side

5 skarpe ideer til den både stilsikre og funktionelle kontorindretning for erhverv anno 2020

Som iværksætter eller nystartet virksomhed er der som bekendt uendeligt mange ting, der skal styr på – og det i en hulens fart. Noget du måske ikke har tænkt så meget over endnu, er, hvordan det nye kontor skal indrettes. Dét kontor hvor du og dine ansatte skal have deres daglige gang, gøre iværksætterdrømmen til virkelighed og sandsynligvis tilbringe mange tusinde timer på. Derfor guider vi dig her til, hvordan stilen for kontorindretning erhverv ser ud anno 2020.

Vores kontormiljøer ændrer sig meget i øjeblikket – dels grundet ny teknologi på området og dels grundet Corona, der har tvunget arbejdsmarkedet til at tænke i alternative arbejdsgange. Én ting er dog sikkert: Der findes ikke en universalløsning der passer til alle, og derfor er det vigtigt, at du finder ud af, hvad lige netop din virksomheds behov er, og dermed køber de helt rigtige kontormøbler til kontorindretning erhverv som passer til jer.

 

Kontorindretning til virksomheder tilpasset jeres behov og arbejdsgange

  1. Tænk i behov og funktionalitet: Måske har du en idé om, hvilken stil du gerne vil have dit nye kontor skal have. Men frem for at starte med at tænke stil, så spørg dig selv: Hvad har vi reelt plads til? Hvad vil være vores kunders behov, når de besøger os? Og ikke mindst: Hvilke møbler passer til vores arbejdsform og medarbejdernes behov? Ved at stille dig selv disse spørgsmål, sikrer du at du vælger en kontorindretning der fungerer på den lange bane.
  2. Trivsel og kreativitet: Hvis dine ansatte skal være kreative i deres dagligdag, bør du give kontoret et ordentligt spark kreativ energi, så man føler sig inspireret, når man går på arbejde. kontorindretning erhverv behøver på ingen måde at være ensbetydende med beton, grå nuancer og konservative mindset!
  3. Mal og brug farver: En billig men effektiv måde at pifte kontorlokaler op på, er at male væggene i farverige nuancer. Stærke kontrastfarver er in lige nu, så der er ingen grund til at holde dig tilbage.
  4. Det kan godt være, den er flot. Men er den også god? Når det kommer til kontorstole og -borde, er det enormt vigtigt med ergonomisk korrekte stole, som støtter ryg, nakke og lænd optimalt. Vi sidder trods alt ned op mod 8 timer om dagen, så kontormøblerne skal være i orden. Ligeledes bør alle medarbejdere have hæve/sænkeborde, så de kan skifte arbejdsstilling mange gange i løbet af en dag.
  5. Er der plads til det hele? Det er ikke nok kun at tænke på, at der skal være arbejdspladser til alle. Måske håber I på at ansætte flere inden for de næste par år? Så er det en god idé at have tænkt flere pladser ind i det areal, I har. Endvidere er samarbejde og møder en vigtig del af en arbejdsdag. Derfor bør I overveje at jeres kontorindretning imødekommer behovet for bl.a. projektarbejdspladser og arbejdsrum.

 

Dit erhverv har indflydelse på kontorindretningen og dit valg af kontormøbler har indflydelse på dine ansattes trivsel. Husk derfor at overveje ovenstående 5 punkter, når du skal i gang med din kontorindretning til erhverv. Held og lykke.