Vælg en side

Når man driver en virksomhed, ved man, at der ofte er en stor konkurrence fra de konkurrerende virksomheder, som sælger lignende produkter. En af de måder, hvor I kan differentiere jeres virksomheden fra konkurrenterne, er ved at have en komplet fragtplatform. En komplet fragtplatform kan gøre en stor forskel for Jeres virksomhed og kundernes købsoplevelse. Du kan læse nærmere her om, hvordan en fragtplatform kan hjælpe og gavne Jeres virksomhed.

Sådan kan en komplet fragtplatform gavne virksomheden

Uanset om Jeres virksomhed benytter Shopify, WooCommerce, Magento eller Amazon kan I forbinde jeres E-commerce til de transportører, som I ønsker at anvende. En komplet fragtplatform er en fordel for en virksomhed, da det effektiviserer processen og automatiserer arbejdsopgaver, som ellers udføres manuelt. Det giver virksomheden gode forsendelsesmuligheder, som skaber mere tilfredse kunder.

En komplet fragtplatform kan hjælpe med at optimere virksomhedens checkout og med en returportal, bliver det nemmere at behandle returneringer både for Jer og kunderne. Det gør det nemlig også nemmere for kunderne at returnere varerne. Ydermere sørger fragtplatformen for automatisk told, tracking til kunderne af deres pakker og I kan ved blot et scan få printet pakkens label.

Flere fragtplatforme virksomheder tilbyder et online møde, hvor I kan høre mere om deres fragtplatform. I kan med fordel overveje at booke et møde, hvis I ønsker mere information om, hvordan platformen netop kan fremme Jeres virksomheds forsendelsesflow.

Fordele ved at benytte en fragtplatform

Hvis du overvejer at få en fragtplatform, som effektiviserer processen med ordrehåndtering og forsendelse, er der flere fordele, du bør kende til. Læs derfor nærmere her om fordelene ved at benytte en fragtplatform.

  • En komplet fragtplatform øger virksomhedens konkurrenceevne, da forsendelsen og ordrehåndtering vil blive udført mere effektivt, hvilket har betydning for kundernes tilfredshed.

  • Som virksomhed kan man samle sine shops i en fragtplatform. På den måde kan fragtplatformen fungere som en alt-i-en løsning.