Få en lean startup med billige blækpatroner

Det kan lyde underligt, at skulle bekymre sig om så små ting som blækpatroner, når du er ved at starte en ny virksomhed. Men lige præcis når du skal starte op, er det vigtigt, at du skærer alle udgifter ned til et minimum. I opstartsfasen bør du fokusere og basere din økonomi omkring at få fat i de første kunder og levere de første produkter eller tjenesteydelser. Så får du og din nye virksomhed noget at leve af og kan begynde at opbygge en kundeportefølje.

Som nystartet er dit fokus sikker på at komme ud over stepperne og skabe nogle gode forretningsmuligheder eller spændende produkter og tjenester for dit nye firma. Derfor er der sjældent tid til at spekulere så meget over de mange andre valg, du skal foretage dig. De skal bare overstås, så du kan komme videre med at opbygge din nye virksomhed.

Det betyder, at du tit vælger de nemme løsninger, der oftest også er de dyreste. For mange af den slags valg kan hurtigt lægge en unødig stor belastning på den spinkle økonomi, som de fleste startups har. For mange bække små gør som bekendt en stor å og når din fokus ikke ligger i detaljen på f.eks. indkøb af kontorudstyr, forbrugsstoffer til printere og andre nødvendigheder for at drive en virksomhed, kan det tit blive de små, dyre poster, der giver jer problemer med likviditet og cash-flow.

Hold alle udgifter på et minimum

Lad os f.eks. bare tage et enkelt eksempel i form af indkøb af blækpatroner til jeres printere. Arbejder i en traditionel branche, forventer jeres kunder jo flot opsatte og gennemarbejdede tilbud, der er udskrevet og afleveret på papir. Måske regner de også med at få et handsout på papir af de præsentationer, I holder under jeres salgsmøder.

Det bliver til mange udskrifter og snart står du med det problem, at du skal have fat i nye farvepatroner til printeren. Oftest kan du lige så godt købe alle fire – eller hvor mange forskellige grundfarver printeren nu arbejder med. For når ført den ene løber tør, følger de andre oftest hurtigt efter.

Her er den hurtige løsning, at smutte forbi den lokale boghandler og købe originale blækpatroner til printeren. Det bliver nemt til en udskrivning, der er næsten lige så stor, som den pris du i sin tid betalte for den blækforslugende printer.

Spar op til 70 % på kompatible blækpatroner

Det er penge ud af vinduet! For lige præcis med blækpatroner kan du lige så godt købe de såkaldte kompatible blækpatroner. Der er nøjagtige kopier af de originale. Den eneste forskel er oftest, at de kompatible patroner mangler printerproducentens logo. Resten er det samme ned til mindste detalje og blækkvalitet.

Vælger du den kompatible udgave får du altså nøjagtig den samme kvalitet på dine udskrifter. Samtidig kan du spare mellem 70 og 80 %, hvis du f.eks. køber de kompatible blækpatroner hos en forhandler som inkpack.dk. De sælger blækpatronerne sætvis og køber du flere sæt hver gang, er der yderligere rabat.

Faktisk får du det sidste sæt helt gratis, hvis du bestiller 4 sæt på en gang! Dem kan du hurtigt få brugt på udskrifter af tilbud, præsentationer og andre dokumenter i forbindelse med opstarten af din nye virksomhed.

Skriv et svar