Vælg en side

En tv-guide som tvtvtv.dk kan hjælpe dig med at holde styr på, hvad der kommer af programmer om den finansielle verden. Det kan nemlig være nyttigt, når du er ved at starte en virksomhed op. Det er både dybdegående programmer og dokumentarer, ligesom der også er finansielle nyheder, der kan være værd at se.

Når du har en ny virksomhed eller er ved at starte en, kan du få meget inspiration og viden ved at holde dig opdateret om, hvad der sker i finansverdenen. Det gælder også i brancher, der ikke har noget med din egen at gøre. Du vil ofte kunne lære noget alligevel eller få noget at tale om til dit næste forretningsmøde.

En god måde at holde dig opdateret i forhold til, hvad der sker i finansverdenen, er at se dokumentarer og nyheder om den. Flere kanaler har faste programmer med nyheder eller fokus på begivenheder i den finansielle sektor. Du kan derfor med fordel vælge et eller flere, som du ser dagligt eller ugentlig, så du ved, hvad der rører sig.

Tv-guide kan hjælpe dig med at holde styr på tiderne

Når du har travlt med at få en virksomhed op at køre, har du ikke tid til at sidde og glo på tv hele dagen. Det er derfor en god ide, at du allierer dig med en ordentlig tv-guide. På den måde kan du nemt holde styr på, hvornår de gode finansielle programmer kommer. Det gør, at du undgår spildtid, når du kun sætter dig foran tv’et for at se et bestemt program – og så kan gå tilbage til arbejdet bagefter.

TV-guiden tvtvtv.dk er en nem og overskuelig online oversigt. Der kan du få overblik over en række forskellige kanaler og kan nemt finde frem til de programmer, der har interesse for dig. Læs mere her.

Gode programmer til at komme i dybden med

Der findes flere programmer, hvor du kan lære meget om et emne, der har at gøre med finansverdenen og økonomi. DR har kendte koncepter som ”Kontant” og ”Penge”. ”Kontant” afslører som regel en eller anden form for snyd, mens ”Penge” giver seeren gode råd i forhold til en lang række forskellige økonomiske emner. Begge programmer fokuserer kun på en ting i hvert program, hvilket gør, at du virkelig lærer meget om emnet.

tv guide til finansprogrammer

Finansielle nyheder fra ind- og udland

Når du har en virksomhed, kan det også være en god ide, at du holder dig opdateret på finansielle nyheder fra ind- og udland. Du kan selvfølgelig se TV-Avisen eller Nyhederne. Men der kan du ikke være sikker på, at de dækker, hvad der er sket i den finansielle verden. Det kan derfor være en god ide at se nyhedsudsendelser, der er fokuseret specifikt på det.

Både CNN og BCC har programmer, der behandler de vigtigste finansielle nyheder den dag. Det gør, at du kan danne dig et internationalt overblik over for eksempel aktiemarkedet, den økonomiske udvikling, opkøb af virksomheder, og hvis der har været en skandale eller lignende.

Med en god tv-guide der giver oversigt over dagens både danske og udenlandske programmer, bliver det nemt at sammensætte din tv-tid, så du får udnyttet den mest muligt i forhold til dit iværksætteri. Det øger din produktion og gør dig meget klogere på det verden, dit firma skal fungere i.