Vælg en side

Hvis du besøger ByChrillesen vil du se et univers af smukt design, æstetiske løsninger og smagfulde valg. Made ByChrillesen er din garanti for dansk design og håndlavet interiør fra øverste hylde. Her finder du kvalitetsbevidste design i gode materialer og så endda også til skarpe priser!

Hvorfor vælge håndlavet interiør?

Når du vælger håndlavet interiør, er du også garanteret ikke at købe masseproducerede varer. Når du undgår disse masseproduktioner, er du også garanteret et unikt produkt, hvor der sjældent vil ses to helt ens designs. Det giver dermed produktet mere charme, ægthed og ikke mindst garanti for, at naboen ikke ejer nøjagtigt det samme.

Det er således din garanti for at skabe et stilmæssigt udtryk, der både er unikt, personligt og som ikke ligner en tro kopi af alle andre indretninger.

Skab unikke rammer i dit hjem med ByChrillesen

Vi har alle en personlig stil – og heldigvis findes der noget for enhver smag, når du besøger hjemmesiden ByChrillesen. Fælles for alle produkterne er, at de alle bidrager til at skabe unikke rammer i hjemmet. Det er for mange mennesker vigtigt at det stilmæssige udtryk, stemmer overens med deres personlighed og deres måde at agere i verden på – og det er der heldigvis rig mulighed for at skabe!

Eksempelvis findes der er et stort udvalg af lysestager i alle mulige designs. Nogle lysestager er mere utraditionelle end andre, men alle bidrager til både hygge, æstetik og til at skabe en behagelig atmosfære i rummet.

Find inspiration til din bolig!

På hjemmesiden findes også flotte billeder, som kan være givende at bruge som inspirationskilde til ens personlige indretning i hjemmet. Her kan man få gode ideer til, hvordan kan man vælge smukke løsninger til alt lige fra stuen til badeværelset. Man kan eksempelvis finde gode ideer til, hvordan man opbevarer sine smykker, når man ikke bruger dem. På denne måde kommer smykkerne også til deres ret, når de ikke bruges. Det kan eksempelvis gøres ved at bruge smykkerne aktivt i indretningen, ved at have dem synligt fremme i en flot skål.

Tilfør dit hjem flere farver – det gør en glad!

Farver gør en glad. I mange år har mange danskere levet i sorte og hvide nuancer – og helst ikke indrettet sig efter andet end disse afdæmpede farvetoner. I dag er det blevet moderne at indrette sig mere farverigt og ikke være bange for at mikse mange forskellige farver på kryds og tværs. Det får du heldigvis også rig mulighed for her!

Her findes mange farverige designs, som har alt fra forskellige farver til farverige mønstre og motiver. Alt kan desuden mikses og matches på kryds og svært – og det giver et smukt og moderne udtryk og sammenspil at bruge de forskellige styles og designs sammen.

Denne måde er således den nemmeste måde at sætte lidt ekstra farve på hverdagen på!

Så hvad venter du på?

Hop ind forbi hjemmesiden og se det store og attraktive udvalg allerede i dag! Det er svært ikke at lade sig friste.