Vælg en side

For at få en startup op at køre skal du have en god idé. Og endnu vigtigere er det at have viljen til at eksekvere på idéen, selvom det resulterer i en arbejdsdag langt over fuldtid, indtil din virksomhed er etableret. Men hvad med de fysiske rammer? Dem skal der også være styr på, fx i form af en fast kontorplads og de rette kontorartikler eller -møbler. Hvad kunne det så være aktuelt, at du har her?

Brug for kontorartikler? Så find dem hos Lyreco

Hos Lyreco kan du finde talrige produkter inden for kategorier som skriveredskaber, whiteboards, webcams, makulatorer og arbejdsborde. Kort fortalt næsten alle de ting, du skal bruge for at skabe et kreativt arbejdsmiljø med mulighed for videomøder og sikker håndtering af fysiske dokumenter. Hvis din virksomhed vækster til at eje egne faciliteter, bliver Lyrecos facility-produkter også aktuelle.

Brainstorm med et whiteboard eller tavle med flipoverpapir

Hvis brainstorming er en aktivitet, du og dine evt. medstiftere dyrker, kunne det enten være relevant at få et whiteboard med markers og tavlesvamp, eller du kunne få en tavle med flipoverpapir. Hvad flipovertavler med papirark angår, så behøver du selvfølgelig ikke tænke på udviskelige markers her. Du river bare ark løs, når at pladsen rinder ud. Men ved whiteboards er det vigtigt at have in mente.

Mindsk mængden af støj i omløb i det åbne kontormiljø

Hvis du har kontorplads på et åbent kontormiljø, hvor der er andre startups til stede, var det måske en idé at investere i skærmvægge og headsets. Dels så at I ikke generer hinanden ved at sende støj fra samtaler med kunder eller forretningspartnere i omløb i lokalet. Og dels så I trods alt får en lille smule fortrolighed, om end simple skærmvægge ikke gør det umuligt at følge med i jeres samtaler.