Vælg en side

Uanset om det er fordi, du gerne vil have mere energi, overskud eller tid til at gøre de ting, som du godt kan lide at gøre, kan det for de fleste siges, at de gerne vil have mere glæde i livet. Men hvad er glæde i virkeligheden? Lykkeligheden er noget, som er eksklusivt – altså noget, som vi ikke nødvendigvis kan have hele tiden. Faktisk betyder det, at vi ikke kommer til at være lykkelige det meste af tiden for så at være lykkelig i den resterende del af tiden. Det kan godt lyde koldt og kynisk, men sådan behøver det slet ikke at være. Der er nemlig mange gode måder at få mere glæde i dit liv – læs med her og to tre gode råd til hvordan.

Lær at tackle problemerne

Vi har alle forskellige problemer. Nogle problemer er vi fælles om med andre, mens der er nogle, der kun gælder for os selv. Uanset hvor store dine problemer er, kommer det største problem altid til at føles som det største problem. Det kan derfor være en rigtig god idé at få en værktøjskasse til at fikse det problem. Nogle gange er det nemmere sagt end gjort – det kan være utroligt svært at få et køligt overblik over ens problemer, når du står mit inde i det. Hvis du for eksempel tit oplever, at det kan være svært at løse de problemer, der kan opstå i et parforhold af den ene eller den anden grund, kan det være en god idé at opsøge en parterapeut.

Trygge rammer

Hos en parterapeut kan du få trygge rammer og professionel assistance til at få nedbrudt nogle af de problemer, som der kunne være særligt svære at finde ud af ellers. Parterapeuter kommer i mange forskellige størrelser og former, og de har alle nogle forskellige tilgangsmetoder. En parterapeuts job er at få jeres forhold til at blive godt og frugtbart for jer begge to, samt forebygge problemer, der kan komme hen ad vejen ved åben dialog. En god parterapeut kan du blandt andet finde på https://michaelsoederberg.dk/, hvis du har lyst.

Tag tid til dig selv

Mange folk har rigtig travlt i deres hverdag. Det kan godt være stressende at skulle nå en milliard ting på ingen tid – og det kan være med til at gøre os ulykkelige og fratage en del af den glæde, vi ellers kunne have haft ved at gøre de ting. Derfor er det vigtigt, at du husker på at tage tid til dig selv. Husk på, hvilke ting du bedst selv godt kan lide og lad dig fordybe i dem. Ved at tage mere tid til dig selv, kan du blandt andet hjælpe dig selv med at få mere overskud, hvilket kommer til at smitte af på dine venner, familie, eventuelle partnere og endda også kollegaer. Med det sagt kan du altså være med til at glæde andre ved selv at blive glad – hvilket i sidste ende smitter af på dig og dine omgivelser i en slags dominoeffekt.