Vælg en side

Det kan være rigtig svært, som nystartet iværksætter at skabe sig det bedste team til sin virksomhed. Dog er et godt team vejen frem til en velfungerende og succesfuld virksomhed. Derfor er det vigtigt, du fra dag 1. af sørger for at hjælpe dine medarbejdere i den rigtige retning, så de kan blive til det bedste team. Læs med her og få nogle gode ideer til, hvordan du hjælper dine medarbejdere til at blive det bedste team til lige netop din nystartede virksomhed.

Vær en del af teamet og arbejd med selvledelse

For at skabe et godt team er det vigtigt, du selv er en del af teamet. På den måde kan du nemt lære dine medarbejdere, hvordan deres arbejdsmoral og teamindsats skal være. Hvis man selv har hænderne nede i det hårde arbejde, har ens medarbejdere automatisk også mere lyst til at tage fat og få skabt en masse resultater. Dette kan blandt andet gøres ved at lære dine medarbejdere om selvledelse. Ved selvledelse giver organisationen frihed og viser tillid til den enkelte medarbejder. Selvledelse åbner altså op for, at medarbejderen får et større ansvar og en større indflydelse på ledelsesprocesserne indenfor din nystartede virksomhed. Her giver selvledelse adgang til medarbejderens følelser, tanker og vilje. På den måde får du også mere tid til at udføre opgaver udenfor ledelsesområdet, som kan gavne din virksomhed. Læs mere om selvledelse online og find ud af, hvordan du kan få gavn af det i din virksomhed.

Sørge for de rigtige arbejdsbetingelser

Et godt arbejdsmiljø med de bedste arbejdsbetingelser er vejen frem til at få skabt resultater i et team. Teamet kan være nok så selvkørende og velfungerende, men hvis ikke betingelserne på arbejdspladsen er i orden, kan det være rigtig svært at få skabt et godt stykke arbejde. Sørg derfor for at snakke med dine medarbejdere om, at det er okay at tage pauser engang i mellem. Du skal også sørge for at medarbejdernes arbejdspladser er i orden med gode kontorstole, så de sidder behageligt i en god arbejdsstilling. Dertil kan hæve-sænke borde også være en fin ide at have, så medarbejderne også kan stå op i løbet af arbejdsdagen. Det skaber et godt arbejdsflow, så medarbejderne samlet set får lavet mere. Du kan se gode eksempler på for eksempel kontorstole, hæve-sænke borde og andre kontormøbler på Creativ.dk, som kan give dine medarbejdere og teams de bedst mulige arbejdsbetingelser til det bedste arbejdsmiljø.