Vælg en side

Du har sikkert hørt, at det skulle være vanskeligt eller dyrt at lave din egen hjemmeside. Ingen af delene er korrekt. Hvis man kender til de gode tips og tricks, så er det ikke raketvidenskab at få sådan en op at køre.

Start med et billigt domænenavn

Som noget af det første, skal du finde et domænenavn til din hjemmeside. Det er ikke altid den letteste opgave, så du bør give dig god tid til en brainstorm på, hvad din hjemmeside kan hedde. Ofte vil hjemmesidenavnet allerede være taget. Nogle gange kan du købe en et domænenavn selvom navnet er taget. Men vi vil anbefale dig, at du køber navnet gennem et webhotel. Du kan læse mere om, hvordan du kan lave din hjemmeside billigt på hjemmeside-guiden.dk. Her kan du også læse om de vigtigste ting eller, hvordan du køber en hjemmeside.

Læs også: Forstå aktiemarkedet: Sådan får du den bedste info.

Når du har fået styr på domæne og webhotel, skal du til at opbygge hjemmesiden. Hvis du laver din hjemmeside i WordPress, skal du starte med at få et tema. Vi vil anbefale Kadence Theme, som er yderst brugervenligt og du kan nemt tilføje brugbare plugins, som kan gå sammen med dette tema.

Opbygningen af hjemmesiden

Du kan faktisk komme langt uden at have nogen form for erfaring i kodning og programmering. Der findes i dag utrolig mange værktøjer, som gør det let og simpelt at opbygge en hjemmeside. Vi vil anbefalet dig et plugin som hedder Elementor. Elementor er en page builder, som gør det let og enkelt at skabe en professionel hjemmeside, hvor du blot skal bruge en drag and drop funktion til at få det hele på plads.

Sørg også for at have sikkerheden i orden. Der findes rigtig mange gode plugins, som beskytter dig mod hacking. Et godt tip er også at have tovejsgodkendelse, når du logger ind på din hjemmeside via WordPress. Det betyder at du skal både logge ind med din almindelige kode og logge ind med en kode via din telefon. På den måde kan du minimere risikoen for hacking, da de pågældende hackere også skal have adgang til din telefon før de kan få adgang til din hjemmeside.

Hvis du tager et smut forbi hjemmeside-guiden.dk, kan du få mange flere detaljer på, hvordan du skal bære dig ad med din hjemmeside og, hvilke vigtige plugins du bør have.