Vælg en side

Har man en virksomhed, så er det klart, at man også skal have en forretningsstrategi, så man altid ved, hvad de næste steps skal være. Men det er ikke altid alt, der kan gå op i økonomi, markedsføring og styring som en dag er en forretningsstrategi, hvis man ønsker succes. Det handler også meget om, hvordan man er åben over for at se kreative løsninger og anderledes tænkning. Men hvordan er det noget, man skal inkorporere i sin forretningsplan? Du kan få hjælpen fra en spirituel mentor.

 

Kvinde, kend din business

I du kvinde med din egen forretning, så kan det være, du skal gøre som en række af andre kvinder og få hjælp af Charlotte Frimann til at se, hvordan du kan transformere dig selv og din business gennem en spirituel mentor som Charlotte Frimann. Frimann kender til at have en god i begge lejre, både når det gælder det spirituelle og det kontante businessmarked. Hun er nemlig uddannet advokat, men også spirituel mentor.

 

Spænder du ben for dig selv?

Det kan være, at du selv kender det med, at man har svært at ved se, hvad det næste skridt skal være i ens forretningsplan. Det kan være, at du har følelsen af at sidde fast, og du tænker, at du har brug for at løsne op for noget, hvis de gode idéer igen skal begynde at flyde. Hvis du har startet en virksomhed, så må det betyde, at du allerede har nogle idéer og ambitioner. Det er en skam, hvis disse skulle gå til spilde, fordi du sidder fast i en låst tankegang. 

 

Få troen tilbage på dig selv – og din virksomhed

Skal man have succes, så er selvtillid og kreativ tænkning en vigtig del heraf. Det er desuden to ting, der ofte går hånd i hånd. Det er ikke alle, der kan komme hen til dette sted selv, og her kan men spirituel mentor være et kærligt skub i den rigtige retning. 

 

Få din feminine og spirituelle side med i din business

At være feminin og spirituel er ikke noget, der står i modspil til at være en forretningskvinde. Tværtimod oplever flere kvinder, at de får endnu mere succes med deres business, når de tillader deres feminine og spirituelle side at komme med i tankerne om forretningsplanen. Det er noget af det, der kan være med til at tage ens virksomhed til next level.

 

Lad det spirituelle være din businessguide

Det kan igen for mange lyde mærkeligt, at man skulle lave en forretningsstrategi ud fra anden end udregninger. Men nogle gange kan det spirituelle hjælpe os med at tænke i bokse, som vi ikke ville være kommet frem til med kolde og matematiske udregninger. Måske du skal overveje, om det kunne være noget for dig og business med hjælp fra en spirituel mentor? Når man lærer at slippe kontrollen lidt og handle på sin mavefornemmelse, så kan det give enormt gode resultater – og vejen derhen er også langt behageligere.