Vælg en side

Som iværksætter er der mange ting man skal overveje. En af tingende er hvad man skal investere i. Her er 2 ting som en nystartet iværksætter skal vide.

 

 

Ingen kunder – intet firma

Det siges at man i gamle dage i Amerika kunne starte en virksomhed i hvilken som helst by, og så ville der helt automatisk bare komme kunder ind i butikken. Det er desværre langt fra en virkelighed i dag. I dag er der kæmpe konkurrence blandt virksomhederne og det betyder at der er stor kamp om kunderne. Derfor er der også rigtig mange virksomheder der investerer tungt i markedsføring. Det er slet ikke unormalt for virksomheder at bruge omkring 10-20 procent af omsætningen på markedsføring. Og nogle gange endnu mere! Hvis man for eksempel er en ny spiller der prøver at komme ind på markedet med et konkurrerende produkt, bliver der ofte investeret meget tungt i markedsføring, da det kan kræve meget at få forbrugerne til at skifte produkt, alt efter branche. Man siger eksempelvis at vaskepulver og lignende produkter er et umuligt marked at komme ind på, da virksomhederne inde på markedet har investeret så tung i deres egen branding. Men selv hvis du har et nyt produkt på markedet kan det være svært. Tag bare Cbdolierne.dk der sælger olie fra cannabis. De har et helt nyt produkt, på et meget åbent marked, men da de sælger noget som har forbindelse til cannabis, ja så skal der bruges meget krudt på at kommunikere til forbrugerne at det faktisk er et helt lovligt produkt.

 

Online markedsføring – Er det fremtiden?

Hvis vi kigger på de rigtig mange forskellige måder at reklamere eller markedsføre sin virksomhed på, så er det ingen tvivl om at Online markedsføring stadig er på vej frem, og alle andre medier er på vej tilbage, på verdensplan. Som ny startet virksomhed handler det rigtig meget om hvor du får den bedste ROMI (return of investment) og netop her står Online markedsføring ud, blandt sine konkurrenter. TV-reklamer og Offline reklamer er blevet mere og mere til branding og til at kommunikere virksomhedernes KPI’s, mere end det er til direkte salg. Og for din nystartede virksomhed er det salget der i første prioritet. Spørger man de mange marketing guruer, ja så er der bred enighed om, at online markedsføring er fremtiden. Så den klart fornuftigste investering for dig, der er nyopstartet, er at investere i Online Markedsføring.

 

Den faste investering

Som nyopstartet iværksætter kan måske virke helt åndssvagt at investere i ejendom nu!? Det kan sagtens være at det slet ikke er muligt i din nuværende situation at investere i ejendomme.  Grunden til opfordringen er fordi den største fjende mod en nystartet virksomhed (eller for den sags skyld en etableret virksomhed) er høje faste omkostninger. Det er ofte det man knækker nakken på. På Aktivinvestering.dk kan du læse meget mere og gode investeringer og meget mere om investering i faste ejendomme. En af grundende til at investering i fast ejendom er fornuftig lige nu er blandt andet, at renten er ekstrem lav. Så selv hvis økonomien trykker, kan du få et lån til en meget fordelagtig pris. Og med lidt fornuftig research, kan din ejendoms investering også give et rigtig fornuftigt afkast! Man siger faktisk at langt de fleste millionærer på et eller andet tidspunkt investeret i ejendom. Hvis du ikke tror historien, kan det være du tror på tallene. Faktum er at boligmarkedet stiger og stiger i værdi og har altid gjort det, og netop derfor anser man netop ejendomshandel som den mest sikre investering man kan lave.